مهرداد محمدی شانسی برای بازگشت ندارد ماشاریپوف برگ برنده موسیمانه مقابل پاختاکور پاختاکور در اوج بحران مقابل استقلال نتیجه بازی پرسپولیس و مس سونگون در جام حذفی(۱ آذر ۱۴۰۳)+ ویدئو گل‌ها| برد آسان در روز شکستن طلسم گلزنی ویدئو خلاصه بازی پرسپولیس و مس سونگون در جام حذفی(۱ آذر ۱۴۰۳) رضا مهاجری در بیمارستان بستری شد (۱ آذر ۱۴۰۳) پخش زنده بازی پرسپولیس و مس سونگون (۱ آذر ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین بازگشت فرجی به قلب دفاع پرسپولیس استادیوم آزادی تا پایان سال ۱۴۰۳، آماده میزبانی نیست پاتریس کارترون، سرمربی سپاهان، وارد ایران شد (یکم آذر ۱۴۰۳) + عکس تاریخ‌نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور/ قسمت ۱۸۴ روزبه چشمی از جمعه در تمرینات استقلال اسکوچیچ: در جام حذفی، جای اشتباه‌کردن نداریم سفر ملی‌پوشان کشتی به روسیه آنچلوتی، گزینه اصلی نیمکت برزیل ارونوف به تهران فراخوانده شد مدیران سابق پرسپولیس به دردسر افتادند| بدهی چند صدمیلیاردی سرخ‌ها درسی که گاریدو از برانکو باید بگیرد| قشقایی را به یاد بیاور! گندوز گاریدو را ذوق زده کرد! پرسپولیس با ۶ غایب مقابل مس سونگون
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهادت ناجی غریق با کلاه سیدی

  • کد خبر: ۴۸۷۵۹
  • ۱۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۳
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهادت ناجی غریق با کلاه سیدی
علی‌اکبر صادقی در پنجمین روز از بهار سال‌۱۳۴۲ به دنیا آمد و پس از انقلاب عضو بسیج شد. سپس به استخدام سپاه در‌آمد و سال‌۱۳۶۳ ازدواج کرد که ثمره آن یک فرزند پسر است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ علی علاقه وافری به شنا داشت و همین موضوع سبب شده بود اوقات‌فراغت خود را در استخر بگذراند. سال‌۱۳۶۳ در آزمون نجات‌غریق درجه‌۲ شرکت کرد و موفق شد گواهی‌نامه ناجی‌غریق را بگیرد. بعد‌ها به‌عنوان مربی شنا در استخر سعدآباد مشهد مشغول‌به‌کار شد، حتی در عملیات والفجر‌۸ به‌عنوان ناجی‌غریق آماده بود تا چنانچه برای بچه‌های رزمنده مشکلی پیش آمد، به نجات آن‌ها بپردازد. وی به دوومیدانی نیز علاقه داشت و در این رشته بر سکوی مسابقات ایستاد. مهارت وی در شنا باعث شده بود تا عضو هیئت رزمی آبی خاکی شود و مربیگری شنا و غواصی سپاه و بسیج بر‌عهده‌اش گذاشته شود. علی‌اکبر صادقی در پنجمین روز از بهار سال‌۱۳۴۲ به دنیا آمد و پس از انقلاب عضو بسیج شد. سپس به استخدام سپاه در‌آمد و سال‌۱۳۶۳ ازدواج کرد که ثمره آن یک فرزند پسر است. وی ۳ بار در جبهه مجروح شد و آخرین‌بار در عملیات والفجر‌۸ شرکت کرد و در تاریخ بیست‌و‌چهارم بهمن ۱۳۶۴ در حال جا‌به‌جایی سنگر‌ها بودند که در منطقه فاو به شهادت رسید. یکی از همرزمانش می‌نویسد: علی‌اکبر همیشه دوست داشت با کلاه سیدی شهید شود و شب عملیات یکی از رزمندگان که سید بود، شهید شد. علی‌اکبر کلاه شهید را برداشت و بر سر گذاشت و گفت دوست دارم با همین کلاه شهید شوم... و با همان کلاهی که بر سر گذاشته بود، به شهادت رسید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->