جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهادت ناجی غریق با کلاه سیدی

  • کد خبر: ۴۸۷۵۹
  • ۱۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۳
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهادت ناجی غریق با کلاه سیدی
علی‌اکبر صادقی در پنجمین روز از بهار سال‌۱۳۴۲ به دنیا آمد و پس از انقلاب عضو بسیج شد. سپس به استخدام سپاه در‌آمد و سال‌۱۳۶۳ ازدواج کرد که ثمره آن یک فرزند پسر است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ علی علاقه وافری به شنا داشت و همین موضوع سبب شده بود اوقات‌فراغت خود را در استخر بگذراند. سال‌۱۳۶۳ در آزمون نجات‌غریق درجه‌۲ شرکت کرد و موفق شد گواهی‌نامه ناجی‌غریق را بگیرد. بعد‌ها به‌عنوان مربی شنا در استخر سعدآباد مشهد مشغول‌به‌کار شد، حتی در عملیات والفجر‌۸ به‌عنوان ناجی‌غریق آماده بود تا چنانچه برای بچه‌های رزمنده مشکلی پیش آمد، به نجات آن‌ها بپردازد. وی به دوومیدانی نیز علاقه داشت و در این رشته بر سکوی مسابقات ایستاد. مهارت وی در شنا باعث شده بود تا عضو هیئت رزمی آبی خاکی شود و مربیگری شنا و غواصی سپاه و بسیج بر‌عهده‌اش گذاشته شود. علی‌اکبر صادقی در پنجمین روز از بهار سال‌۱۳۴۲ به دنیا آمد و پس از انقلاب عضو بسیج شد. سپس به استخدام سپاه در‌آمد و سال‌۱۳۶۳ ازدواج کرد که ثمره آن یک فرزند پسر است. وی ۳ بار در جبهه مجروح شد و آخرین‌بار در عملیات والفجر‌۸ شرکت کرد و در تاریخ بیست‌و‌چهارم بهمن ۱۳۶۴ در حال جا‌به‌جایی سنگر‌ها بودند که در منطقه فاو به شهادت رسید. یکی از همرزمانش می‌نویسد: علی‌اکبر همیشه دوست داشت با کلاه سیدی شهید شود و شب عملیات یکی از رزمندگان که سید بود، شهید شد. علی‌اکبر کلاه شهید را برداشت و بر سر گذاشت و گفت دوست دارم با همین کلاه شهید شوم... و با همان کلاهی که بر سر گذاشته بود، به شهادت رسید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->